Ул. Гурко, пред БСФС, София
Бул. Витоша, София
Площад Гарибалди, София
Бул. Витоша след ул. Парчевич, София
Бул. Евлоги Георгиев кръстовище с бул. Черни връх, София

JCDecaux България

Джей Си Деко България ЕООД е лидер сред водещите агенции за външна реклама на българския пазар.

Джей Си Деко България ЕООД оценява това, че градската управа се стреми да осигури хармонична визуална информация за гражданите. Като професионалисти във визуалната комуникация, ние не пестим усилия за подпомагане на създаването на визуално хармонична информационна среда, в която хората да се чувстват комфортно в ежедневието си.

Ние знаем, че най-важния приоритет за рекламата на клиентите ни е да грабне вниманието на хората. Въпреки това, нашите рекламни конструкции трябва да бъдат в хармония с градската среда. Само тогава жителите на града ще откликнат позитивно на съобщенията на клиентите ни и външната реклама като цяло ще стане по-ефективна.

Водена от принципа за пълно идентифициране с медийните цели и потребности на клиента, Джей Си Деко България ЕООД преотстъпва рекламни площи, поема организацията по отпечатване на визиите и техния монтаж и демонтаж, и предлага ефективно планиране на кампании за всякакъв тип рекламни бюджети.

Екипът на Джей Си Деко България ЕООД се състои от млади и високо квалифицирани специалисти, които са гаранция за нейния дълготраен успех. Средният опит на хората от екипа в рекламния бранш е над 5 години. Ние сме високо мотивирани и отдадени на работата си личности, всеки със своите уникални умения и способности, допринасящи за изграждането на един здрав и хармоничен екип.

Нашите устойчиви ангажименти за интелигентни и отговорни градове, услуги за мобилност.

Свали в PDF формат.

JCDECAUX_165x220_brochure_DD_16p-Bulgare_2_korigiran-1

Джей Си Деко България ЕООД е член на Асоциацията на Рекламните Агенции (АРА), на Българската Асоциация за външна реклама (БАВР) и на Камара за визуална комуникация и защита на околната среда (КВКЗОС).

Проактивната политика и създадените контакти на ръководството, заедно с обширните възможности на компанията за организиране на мащабни рекламни кампании правят фирмата желан и търсен партньор. Между нашите клиенти са мобилните оператори: Мобилтел, Вивател; фирми от ранга на Мото Пфое, Първа Инвестиционна банка, Каменица, Пещера, Максиум България, Софсток, Рока Фаянс, националните медии БТВ и Нова телевизия и др, както и повечето рекламни агенции и медиа шопове на българския пазар.

JCDecaux